Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (3.43 secunde)
Daca in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a fost ales social-democratul Simion Stefan, la ATOP au fost mai multe propuneri si, implicit, mai multi "castigatori": Catalin Paraschiv, Petrica Munteanu, Vasile Neagu, Avram Trandafir, Dorin Otroco si Alexandru Teodorescu, consilieri ai PNL, PC si PSD.
Ioan Avram Muresan - ora 10:30; Decebal Traian Remes - ora 11:00; Daniel Daianu - ora 11:30;
Comisia pentru egalitatea de sanse din Senatul Romaniei, in parteneriat cu Centrul FILIA si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, organizeaza marti, 11 mai 2010, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, Etaj P1, masa rotunda cu tema:
• Indiferent de stradania propagandistilor si politicienilor care va slujesc de a invinovati pe oricine pentru situatia din tara - pe Burebista, pe dl "Ultimii 20 de ani", pe Iliescu (!), pe Arcul de Triumf si pe Avram Iancu - tot dvs.
Luminita Avram s-a inscris in PSD impreuna cu o parte din conducerea organizatiei sectorului 6 al Capitalei. Codrin Stefanescu a demisionat pe 19 aprilie din Partidul Romania Mare, formatiune in care avea functia de vicepresedinte.
Doru Dancus a ajuns sa fie candidatul PNTCD dupa ce mai multe factiuni din cadrul gruparii politice au incercat fiecare sa-si impuna propriul candidat, unul din numele vehiculate a fost cel al fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, recent condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie.
de exemplu, la Departamentul de Educatie am fost nevoiti sa-l inlocuim pe coordonatorul departamentului, noul coordonator fiind doamna Onita-Avram Adriana, profesor gradul I si, in acelasi timp, presedinta organizatiei Tinca.
presedinte sustine nobila cauza a cianurilor in Apuseni, ai putea sa crezi ca e vorba de firma romaneasca de minerit "Avram Iancu", care nu e lasata sa lucreze.
De Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cunoscutul extremist Csibi Barna pune in scena, in centrul municipiului Miercurea Ciuc, procesul, condamnarea si executia prin spanzurare a unei papusi cu chipul lui Avram Iancu.
Astfel ca, daca pana acum PDL numara 119 deputati, plecarea celor doi, plus alte doua plecari la inceput de luna, ale lui Avram Marian si Iftimie Dragos, la care se adauga si numirea lui Gheorghe Albu la comisia nationala a valorilor Mobiliare, coboara numarul alesilor portocalii la 114.
Avram Marian 2. Boldea Mihail 3. Giurgiu Mircia 4. Morega Dan Ilie 5. Munteanu Ioan 6. Niculescu-Mizil Stefanescu Tohme Oana 7.
Sorin Avram) In 2008, dictatorul venezuelean Hugo Chavez era foarte iritat de faptul ca unul dintre oamenii partidului sau ar putea pierde alegerile regionale.
Arderea reprezentarii lui Avram Iancu, precum si arborarea drapelului secuiesc face parte din acel joc cu simbolurile despre care vorbeam.
Au venit, in schimb, politicieni si ex-sefi de servicii precum Decebal Remes, Ioan Avram Muresan, Vlad Rosca, Catalin Harnagea. Dupa 5 ani de bajbaieli sterile, gruparea a sucombat prin absorbtia de catre PNL, marcand, totodata, sfarsitul definitiv al carierei politice a fostului presedinte Emil Constantinescu.
LIVIU AVRAM: Constitutia hazlie (Adevarul) "Un deputat PC propune recunoasterea rolului istoric jucat de Casa Regala in Romania. Dar atunci de ce sa nu recunoastem si rolul jucat de comunism?
- PARLAMENTUL ROMANIEI - SENAT, sala Avram Iancu; - Miercuri, 20 Mai 2015 - incepand cu orele 11:00. Lucrarile adunarii aniversare se desfasoara sub conducerea Excelentei Sale, domnul CALIN POPESCU TARICEANU, Presedintele Senatului.
in mod expres, primarul s-a referit la strada Avram Iancu, ajunsa intr-un stadiu avansat de degradare din cauza masinilor de mare tonaj care vin de la Vama Petea.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data.
Nu vrem sa se mai repete situatia de la Codlea", a declarat presedintele ANSVSA, Marian Avram. El a precizat ca principala responsabilitate in cazul aparitiei unei boli la animale revine proprietarului, care trebuie sa anunte de urgenta medicul veterinar.
"Comisia Europeana a hotarat sa ridice interdictia privind importurile de carne de pasare din Romania", a declarat ieri presedintele Autoritatii Veterinare, Marian Avram, pentru Mediafax.
google-analytics.com